Untitled Document

Навигация

 

Новини

Untitled Document

 

 

03.09.2013

ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО В ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ ВЪВ ВРЪЗКА С МЕЖДУНАРОДНА КОЛОЕЗДАЧНА ОБИКОЛКА НА БЪЛГАРИЯ

Във връзка с провеждането на 63-та Международна колоездачна обиколка на България напомняме, че на 5 септември се въвеждат временни промени в организацията на движението в Пловдивска област.
От 13.15 до 15.45 часа се забранява движението на всички превозни средства и пешеходци по главен път І-6 / София – Карлово – Бургас/ в участъка от 279-и километър / граница с област Стара Загора/ до 242-и километър /с. Кърнаре/. Същия ден от 13.30 до 17 часа се забранява движението на всички превозни средства и пешеходци по път ІІ-35 /Кърнаре – Троян, прохода „Беклемето”/.
Посочените интервали за промените в организацията на движението са ориентировъчни, като спирането и пускането на движението ще се определя от местонахождението на състезателите по трасето.
Призовават се водачите на МПС да избират обходни маршрути в посочените интервали, стриктно да спазват разпорежданията на контролните органи и да проявят необходимото разбиране и търпение за нормалното протичане на състезанието и запазване здравето и живота на всички участници в движението.