Untitled Document

Навигация

 

Новини

Untitled Document

 

 

09.09.2013

ГЛ. ИНСПЕКТОР ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ Е НОВИЯТ ЗАМ.-ДИРЕКТОР НА ОДМВР-ПЛОВДИВ

Със заповед на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев гл. инспектор Георги Георгиев – досегашен началник на Четвърто РУП, временно е назначен на длъжността зам.-директор на ОДМВР. Днес той бе официално представен пред ръководния състав на дирекцията от комисар Тодор Гребенаров. Гл. инспектор Георги Георгиев е завършил Академията на МВР и през 1984 година е започнал работа в ОДМВР-Пловдив. Преминал е през всички нива на професионалното израстване. За постигнати високи успехи в работата Г. Георгиев е награждаван многократно, като сред получените от него отличия е и „Почетен знак на МВР”- III степен.

 

 

09.09.2013

ПРИ 22 СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ОПЕРАЦИИ НА ПЪТЯ СА СЪСТАВЕНИ 379 АКТА И 509 ДУШИ СА ГЛОБЕНИ С ФИШ

На територията на Пловдив и областта през последната седмица бяха проведени 22 специализирани операции по линия на безопасността на движението. По време на операциите са били проверени 1211 моторни превозни средства и установени 888 нарушения. Заловени са 10 водачи, употребили алкохол. Шофьорите, движили се с несъобразена скорост, са 225, 46 са изпреварвали неправилно, а неправоспособните са били 26. По време на операциите са образувани 7 досъдебни производства, съставени са 379 акта, а с фишове са глобени 509 души. 

 

09.09.2013

ПЪТНИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ В ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ

Вчера на територията на областта са станали 14 пътни произшествия с материални щети. Регистрирани са и още 5 катастрофи с 10 ранени.

 

 

05.09.2013

ПОКАНА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

На 9 септември, понеделник, от 10.30 часа е организирана пресконференция по повод Седмицата на пожарната безопасност /9 - 13 септември/ и честването на Професионалния празник на служителите от ГДПБЗН – МВР. Тя ще се проведе в заседателната зала в сградата на ОУПБЗН на ул.”Преслав” № 33 в Пловдив. Журналистите ще бъдат запознати с предстоящите прояви по повод Седмицата, както и с мерките за пожарна безопасност и дейността на органите на БПЗН.

Предстоящите основни мероприятия и инициативи, организирани от ОУПБЗН и РСПБЗН на територията на Пловдивска област през Седмицата на пожарната безопасност, са публикувани в рубриката ни „Информация”. 

 

05.09.2013

ПЪТНИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ В ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ

Вчера на територията на областта са станали 28 пътни произшествия с материални щети. Регистрирани са и още три катастрофи с трима ранени.

най-нови по-нови

 

Информационен бюлетин

Информация

Издирва се

 

Пътен контрол

Вашият районен инспектор

g

 

 

Пътна превенция и безопастност на движението