Untitled Document

Навигация

 

Новини

Untitled Document

 

 

21.06.2017

Пътните произшествия в Пловдивска област

Вчера на територията на областта са станали 25 пътни произшествия с материални щети. Регистрирани са 3 катастрофи с трима ранени.

 

 

20.06.2017

Пътните произшествия в Пловдивска област

Вчера на територията на областта са станали 34 пътни произшествия с материални щети. Регистрирани са и 3 катастрофи с трима ранени.

 

 

19.06.2017

Пътните произшествия в Пловдивска област

Вчера на територията на областта са станали 13 пътни произшествия с материални щети. Регистрирани са 4 катастрофи с четирима ранени.

 

 

16.06.2017

Приключиха проверките в пловдивския район “Тракия”, няма опасност за живущите

По време на действията на военните екипи периметърът бе охраняван от служители на ОДМВР –Пловдив

Извършена е проверка в пространството около жилищен блок 248 в пловдивския район „Тракия“. В хода й вчера и днес военни експерти са открили общо 14 учебно-тренировъчни боеприпаса, които са транспортирани и унищожени на военен полигон. Няма опасност за живущите в района. По време на работата на екипите периметърът е охраняван от служители на ОДМВР – Пловдив.

 

 

16.06.2017

Резултати от проведената днес специализирана полицейска операция по метода "широкообхватен контрол" от служители на ОДМВР – Пловдив В рамките на осъществения пътен контрол днес на бул. “Кукленско шосе” в Пловдив и в района на 155-и километър на АМ “Тракия”, по посока Стара Загора, служители на ОДМВР – Пловдив са проверили общо 42 моторни превозни средства и 49 души. По два са случаите на засечени неправоспособни водачи и такива с технически неизправни автомобили. На други двама шофьори са били отнети свидетелствата за правоуправление заради неплатени глоби. Издадени са 7 акта за нарушения по Закона за движение по пътищата и един – по Закона за българските лични документи. С помощта на техническото оборудване в служебните автомобили пътните полицаи са връчили на място електронни фишове на 27 водачи, като общата стойност на глобите е около 4000 лева. От представителите на криминална и икономическа полиция не са констатирани нередности.
най-нови по-нови по-стари най-стари

 

Информационен бюлетин

Информация

Издирва се

 

Пътен контрол

Вашият районен инспектор

g

 

 

Пътна превенция и безопастност на движението